S.S.S.

Üye Giriş Ekranını Nasıl Kullanacağım?
Sayın Üyemiz; ÜYE GİRİŞ EKRANI'nı kullanarak yalnızca kendinize ait HASYA HESABI'nızı görebilirsiniz. Üye giriş ekranından giriş yapabilmek için KULLANICI ADI ve ŞİFRE'nizi Hasya yöneticinizden öğrenebilirsiniz...
Nakit kredimi ne zaman ve nasıl çekebilirim?
Nakit kredi çekmek isteyen üyelerimiz eğer bir önceki çektiği nakit tarihinden itibaren 12 ay geçmişse nakit kredi çekme hakkına sahiptirler. Kredi talebinde bulunacak üyemiz çekeceği ayın en geç 20'sine kadar bölge yöneticisine baş vurup HASYA HİZMET ALMA FORMU'nu doldurarak, nakit günü BANKAMATİK'ten naktini çekebilir. NOT : BANKA hesap numarası olmayan (emekli) üyelerimiz Kredi talebini HASYA 'ya bildirecekler, Nakit kredilerini HASYA binasından, kredi dağıtım günü (elden) alabileceklerdir.
Hangi alışverişim ne zaman kesilir..?
Bütün mağazalarımızda hesap kesim tarihi ayın 22'sidir. 23 tarihli ve sonraki tarihlerde yapılan alış verişler bir sonraki ay kesilir. Mağazalardaki indirimler, mağazanın tenzilatlı satış zamanı geçerli değildir. Tenzilatlı satış yapılan bir ürüne tekrar indirim yapılmaz.
HASYA ALIŞ VERİŞ KARTIMI KAYBETTİM / ÇALDIRDIM... NE YAPMAM GEREKİR ?
HASYA alışveriş kartınızın kaybolması veya çalınması durumunda; MESAİ SAATLERİ İÇİNDE ( 09:00 - 19:00) HASYA 234 55 43 veya ESKO 233 00 50 No'lu telefonlardan yardım alabilirsiniz.
Yıllık izindeyim veya istirahatliyim. Hesabıma eksik maaş yattığından, hesabıma yatan maaş HASYA kesintime yetmediğinde ne yapmalıyım..?
Size gönderilen HASYA HESAP EKSTRESİ ile Banka ekstresi HASYA kesintisi arasında fark varsa (eksi bakiye) o ayın 15'inde farkını elden yatırmanız gerekmektedir.
Nakit kredi çekim talebimi ne zamana kadar bildirmem gerekiyor?
Nakit kredi çekmek isteyen üyelerimizin, her ayın en geç 20(yirmi)’sine kadar Yönetim Kurulu Üyelerine müracaat etmeleri gerekmektedir.Bu tarihten sonraki müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
Hesap kesin tarihi ne zamandır?
Bütün mağazalarımızda hesap kesim tarihi her ayın 22’sidir. 23 ve sonraki tarihli alışverişler bir sonraki ayın 14’ünde kesilir.
Raporlu olduğumda ödemeler nasıl yapılacak?
10 gün ve 10 günden fazla rapor alan üyelerimizin ödemelerini 1 ay sonraya ertelemeleri için aldıkları resmi rapor ile birlikte bölge yöneticilerine müracaat etmeleri gerekmektedir.